class timetables

Spencer Health Club Fitness Class Timetable 

The Spencer Health Club Dublin has a variety of excellent high level fitness classes to choose from. Our qualified trainers have been carefully chosen to direct each exercise class which we can guarantee satisfaction after each class. Our classes have been selected by customer preference and each exercise class is available for our gym members through out the week to suit everyone’s busy work schedule.  

 

Day                        Time                          Class                    

Monday                             

                              7.30 – 8.15               Spin – 45 minutes

                              12.15 – 13.00           Push and Lift – 45 minutes

                              18.00 – 18.30           Spin – 30 minutes

                              18.45 -19.30             Boxfit – 45 minutes

                              19.30 – 20.15           Yogalates - 45 minutes

Tuesday                             

                              7.15 – 8.15                RIP 60/Core – 60 minutes

                              12.15 – 13.00            Power circuits – 45 minutes

                              13.15 – 13.45            Spin – 30 minutes

                              18.00 – 18.45            Push and Lift – 45 minutes

                              19.00 – 19.45            Yogalates – 45 minutes

Wednesday                      

                              7.15 – 8.15                 Super Spin – 60 minutes

                              12.15 – 12.45             Boxfit – 30 minutes

                              13.15 – 13.45             Tabata Training – 30 minutes

                              18.00 – 18.45             Cardio Combat and Core – 45 minutes

                              19.00– 19.45              BTS Workout – 45 minutes

Thursday                           

                              7.15 – 8.15               Tabata Training and Core – 60 minutes

                              12.15 – 13.00            RIP 60/Core – 45 minutes

                              13.15 – 13.45            HIIT Spin – 30 minutes

                              18.00 - 18.30             HIIT RIP 60 – 30 minutes

                              18.40 – 19.10             Cardio Attack – 30 minutes

                              19.15 -20.00              Yogalates – 45 minutes

Friday

                            7.15 – 8.15                 Power Circuits/Stretch – 60 minutes

                            12.15 – 13.00              Push and Lift – 45 minutes

                            13.15 – 13.45              Yogalates – 30 minutes

                           18.00 – 18.30               Step and Tone – 45 minutes

Saturday

                           12.15 – 13.00              Tabata Training – 30 minutes

                           13.00 - 13.15               Ab attack – 15 minute

 

Click here to print the current timetable

If you have any questions regarding our class time please contact info@thespencerhealthclub.com  and one of our team members will be happy to help.

 

 

The Spencer Health Club